Kontribuoni Tani
Kontributet totale që faqja ka mbledhur deri më tani   £ 22,018.13

Shuma e objektivit për këtë muaj: 30 GBP, e marrë: 0 GBP (0%)

PayPal Visa MasterCard Amex Discover
Llojet e Pagesave të Pranuara

[APG] Të gjitha lojërat e platformës (Shqip)

Mirë se vini në lojërat [APG] All Platform (Shqip).

 1.   Forume   Postimi i fundit
  1. statusicon

   Dëshironi të bëheni Anëtar [APG]? Ju lutemi klikoni këtu dhe regjistrohuni tani. Gjithashtu ju preferoni të regjistroheni në [APG] Discord ju lutemi bëni.

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 3
   Përgjigjet: 10

   Postimi i fundit:

  2. statusicon

   Ky është bordi ynë i Diskutimeve të Përgjithshme. Ju lutemi mbani tekstet të pastra dhe përpiquni të jeni miqësorë.

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 48
   Përgjigjet: 75

   Postimi i fundit:

  3. statusicon

   Nëse jeni i ri në këtë komunitet si dhe jeni një përdorues mysafir, pse të mos përshëndeteni këtu sot?

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 22
   Përgjigjet: 76

   Postimi i fundit:

  4. statusicon

   Nëse keni vërejtur ndonjë defekt apo gabim në serverët tanë të lojërave, hartat ose faqen tonë etj, ju lutemi postojini ato këtu.

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 4
   Përgjigjet: 6

   Postimi i fundit:

  5. statusicon

   Keni nevojë për ndihmë në lidhje me aplikacionet, pajisjet kompjuterike ose ndoshta në serverët tuaj ku jeni ngecur? Ky është bordi për ju - dhe përfshin udhëzues.

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 50
   Përgjigjet: 83

   Postimi i fundit:

  6. statusicon

   Nëse jeni të ndaluar padrejtësisht ose jeni goditur automatikisht, ju lutemi raportoni dhe siguroni ID -në tuaj të avullit ose Numrin Hash të dhënë.

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 2
   Përgjigjet: 3

   Postimi i fundit:

  7. statusicon

   Ky është një bord për Veteranët e mëparshëm [APG] dhe Veteranët [YIS] që ishin anëtarë të Klanit [YIS], që u shfuqizua pranë vitit 2008.

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 2
   Përgjigjet: 6

   Postimi i fundit:

   [YIS] Memories Media Go to last post

   by nasetavo

   23 qershor 2017, 12:50 pasdite

  8. statusicon

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 98
   Përgjigjet: 98

   Postimi i fundit:

   
 2.   Forume   Postimi i fundit
  1. statusicon

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 2
   Përgjigjet: 6

   Postimi i fundit:

  2. statusicon

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 16
   Përgjigjet: 24

   Postimi i fundit:

  3. statusicon

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 25
   Përgjigjet: 42

   Postimi i fundit:

  4. statusicon

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 3
   Përgjigjet: 5

   Postimi i fundit:

  5. statusicon

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 13
   Përgjigjet: 17

   Postimi i fundit:

  6. statusicon
  7. statusicon
  8. statusicon
  9. statusicon
  10. statusicon
  11. statusicon
  12. statusicon
  13. statusicon
  14. statusicon
   
 3.   Forume   Postimi i fundit
  1. statusicon

   Vdes nuk përdoret nga Forumi Mbështetës i Deutschsprachiges.

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 11
   Përgjigjet: 14

   Postimi i fundit:

  2. statusicon

   Il s'agit d'une pllakë de support pour les francophones.

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 4
   Përgjigjet: 5

   Postimi i fundit:

  3. statusicon

   Ky është një forum mbështetës për Nederlandstaligen.

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 1
   Përgjigjet: 1

   Postimi i fundit:

  4. statusicon

   こ れ は, 日本人 の た め の メ デ ィ ア の フ ォ ー ラ ム で す.

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 4
   Përgjigjet: 4

   Postimi i fundit:

  5. statusicon

   Bu, Türkçe konuşanlar için bir tartışma panosudur

   Veprimet e Forumit:

   Temat: 0
   Përgjigjet: 0

   Postimi i fundit:

   Kurrë
  6. statusicon
  7. statusicon
  8. statusicon
  9. statusicon
  10. statusicon
   

Spam-O-Matic StatisticsStatistikat e Spam-O-Matic

24777 Spammers Denied Registration

934 Spammers Permanently Banned

1226 Spammers submitted to StopForumSpam

1254 Spammers submitted to Akismet

7654 Spammy Posts Automatically Moderated

[APG] All Platform Gaming (Shqip) Statistics[APG] Të gjitha lojërat e platformës (Shqip) Statistikat

Fijet
512
Postimet
763
Anëtarët
629
Anëtarët aktivë
32

Mirësevini në anëtarin tonë më të ri, adliala89

MySQL Queries vB Optimize e ka ruajtur këtë forum
58,505,477

Icon LegendLegjenda e ikonës

Contains unread forum posts
Përmban postime të palexuara të forumit
Contains no unread forum posts
Nuk përmban asnjë postim të palexuar të forumit
Forum is Closed for Posting
Forumi është i mbyllur për postim
Forum is a category
Forumi është një kategori
Forum is a Link
Forumi është një lidhje
DMCA.com Protection Status

https://apg-clan.org tested by Norton Internet Security https://apg-clan.org tested by McAfee Internet Security

Flag Counter