Содржина на јазичиња
Повеќе активност
За RoboCop

Основни информации

Дата на раѓање
27 октомври 1985 година (35)
За RoboCop
Националност:
Шкотска
Биографија:
Шкотска засекогаш
Локација:
Данди, Шкотска
Интереси:
Наука
Професија:
Свештенички работник
Вистинско име:
Рајан
Пол:
Машки
Тип на гејмер:
Ретро гејмер
ИД -ИД на пареа:
СТРАМ_0: 0: 9822876
Нинтендо ИД:
SW-0325-1116-6142
ЕА сметка за ИД:
Хантер85-ОК
Канал на YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCv5_6xvzEMkFr82uf63dSHQ
ID на социјалниот клуб Rockstar:
robocop495
Донирано (£ GBP):
10.000 фунти

Потпис[APG] Водач на кланот - [email protected]

Статистика


Вкупно објави
Вкупно објави
1,792
Објави на ден
0.25
Последен пост
Објавено ажурирањето на Team Fortress 2 23 октомври 2021 година 12:33 часот
Генерални информации
Последна активност
23 октомври 2021 година 22:45 часот
Датум на зачленување
11 ноември 2001 година
Упати
26
Почетна страница
https://www.lycos.co.uk/

19 Пријатели

 1. -X- -X- is offline

  [APG] ВИП

  -X-
 2. алексавил alexavil is offline

  [APG] Глобален модератор

  alexavil
 3. Балмакс Balmax is offline

  [APG] ВИП

  Balmax
 4. сина магла bluefog is offline

  [APG] ВИП

  bluefog
 5. DarkDragonDSTR DarkDragonDSTR is offline

  [APG] ВИП

  DarkDragonDSTR
 6. DigItJim DigItJim is offline

  [APG] Основач

  DigItJim
 7. диџдон djdon is offline

  [APG] ВИП

  djdon
 8. еммз emmz is offline

  -

  emmz
 9. Емно Emnu is offline

  [APG] ВИП

  Emnu
 10. FemPyro FemPyro is offline

  -

  FemPyro
 11. Ген 2142 Gene2142 is offline

  [APG] Член

  Gene2142
 12. Хаавекс Haavex is offline

  [APG] ВИП

  Haavex
Покажување пријатели 1 до 12 на 19
Страница 1 на 2 12 ПоследноLast
Страница 1 на 54 1231151 ... ПоследноLast

Преземања на RoboCop

  Име на датотека Вкупно преземања Рејтинг Датотеки Поставено Последно ажурирано
Пакет Дарт Вејдер
Најдобар Дарт Вејд ...
1 0 1 17 септември 2021 година, 01:13 часот 17 септември 2021 година, 01:13 часот
Е-11 на Ашура
Е-11 ПРЕПРЕДУПРЕДУВАЕ
** ...
0 0 1 17 септември 2021 година, 01:09 часот 17 септември 2021 година, 01:09 часот
HD DL44 Тежок бластер пиштол 1.0
од AshuraDX

...
0 0 1 17 септември 2021 година, 01:00 часот по полноќ 17 септември 2021 година, 01:00 часот по полноќ
Големиот адмирал Троун
Значи сигурен сум дека ти ...
0 0 1 17 септември 2021 година, 12:36 часот 17 септември 2021 година, 12:37 часот
Подобрен OpenGL и D3D9 рендерир
Последни вести
Вер ...
2 0 4 18 август 2021 година, 02:22 часот 18 август 2021 година, 02:22 часот
WinBSPC 1.4 Ажурирање на Kingpin
WinBSPC 1.4 Кин ...
3 0 1 10 јули 2021 година, 02:07 часот 10 јули 2021 година, 02:07 часот
Croft Manor: Tidied (TR2 и TR3)
Крофт Манор: Ти ...
1 0 1 27 мај 2021 година, 05:24 часот 27 мај 2021 година, 05:24 часот
Фиксна 640hud5 Sprite
На барање ...
7 0 1 21 февруари 2021 година, 09:52 часот 21 февруари 2021 година, 09:52 часот
Имиња на оружје на ХУД V3
Забележав дека ...
7 0 1 21 февруари 2021 година, 21:50 часот 21 февруари 2021 година, 21:50 часот
TFC Flipside
FLEP SiDe е ...
4 0 1 6 февруари 2021 година, 08:11 часот 6 февруари 2021 година, 08:11 часот
UT99 Patch v469a (Win32/Linux)
## Нереален турнир ...
18 0 2 23 ноември 2020 година, 23:21 часот 23 ноември 2020 година, 23:21 часот
de_mirage_csgo.7z
Ова е директно ...
9 0 1 24 октомври 2020 година, 22:55 часот 24 октомври 2020 година, 22:56 часот
RconMaxMW v1.5.2.0
Call of Dut ...
16 0 1 22 септември 2020 година, 05:23 часот 22 септември 2020 година, 05:24 часот
CoD4 v1.8 Безбедносна лепенка
COD4 - Повик на ...
8 0 1 22 септември 2020 година, 05:22 часот 22 септември 2020 година, 05:22 часот
CoD Rcon Tool v13
Последна алатка за Rcon ...
90 0 1 26 јули 2020 година, 21:59 часот 26 јули 2020 година, 21:59 часот
Организатор за создавање UZ v1.03
Организација на создавање UZ ...
10 0 1 12 мај 2020 година, 23:14 часот 12 мај 2020 година, 23:14 часот
[CS/CZ] Ultimate YaPB мени
================ ...
26 0 1 24 март 2020 година, 11:17 часот 24 март 2020 година, 11:17 часот
[AMXX] HackDetector Lite
Објавено од: Лев
...
85 0 1 18 март 2020 година, 06:39 часот 18 март 2020 година, 06:41 часот
UT2004 Кеш екстрактор v2.1.0
Кешот UT Ex ...
24 0 1 6 февруари 2020 година, 23:41 часот 6 февруари 2020 година, 23:41 часот
Paronicon 2 v0.4 бета
Пароникон 2 е ...
22 0 1 19 јануари 2020 година, 06:41 часот 19 јануари 2020 година, 06:50 часот

Страница 1 на 54 1231151 ... ПоследноLast
Информации за активност
 • Вкупни поени:
 • 4208.4
 • Ниво на активност:
 • 20
 • До следно ниво:
 • 207.6
 • Процент на ниво:
 • 55,74% Остварено
 • Дневна активност:
 • 0 / 3.11 (0%)
 • Неделна активност:
 • 21,7 / 21,8 (99,54%)
 • Месечна активност:
 • 83,4 / 96,54 (86,39%)
Поени
 • Поени за прилог:
 • -6025
 • Поени за објавите:
 • 134
 • Поени за објавувања (сопствени теми):
 • 13
 • Поени за теми:
 • 8705
 • Поени за оцените на темата дадени:
 • 6
 • Поени за добиени оценки за теми:
 • 15.5
 • Поени за пораки за посетители (дадени):
 • 1
 • Поени за пораки за посетители (примени):
 • 0
 • Поени за објавени анкети:
 • 45
 • Поени за гласачките гласови:
 • 18
 • Поени за потврдени пријатели:
 • 100
 • Поени за углед (дадени):
 • 0
 • Поени за углед (примени):
 • 0
 • Поени за точки на прекршување (дадени):
 • 0
 • Поени за поени за прекршување (примени):
 • 0
 • Поени за упати:
 • 300
 • Поени за регистрирани денови:
 • 726.90000000002
 • Поени за извици:
 • 0
 • Поени за споменување дадени:
 • 0
 • Поени за примени спомени:
 • 0
 • Поени за дадени ознаки:
 • 0
 • Поени за примени ознаки:
 • 0
 • Поени за завршен профил:
 • 5
 • Поени за освоени натпревари:
 • 0
 • Поени за допаѓања дадени:
 • 104
 • Поени за примени допаѓања:
 • 32
 • Поени за регистрирани покани:
 • 3
9 награди
Award earned on 13th May 2017 01:56 PM
За сите ваши долги години благородни и напорни напори, вие го добивате овој медал!
Наградата заработена на 13 мај 2017 година 13:56 часот
Award earned on 13th May 2017 01:54 PM
Ова е за вашата напорна работа за откривање и забележување на хакери на играчи кои се забранети на нашите сервери.
Наградата заработена на 13 мај 2017 година 13:54 часот
Award earned on 7th June 2015 05:38 PM
За вашите неверојатни програмски пронајдоци, ви се доделува овој медал!
Наградата заработена на 7 јуни 2015 година 17:38 часот
Award earned on 26th July 2015 08:33 PM
За одржување на нашата веб -страница безбедна, фиксна и организирана, ви се доделува овој медал!
Наградата заработена на 26 јули 2015 година 20:33 часот
Award earned on 26th July 2015 08:33 PM
За вашите големи напори во лидерството и администраторот, со ова го добивате овој медал.
Наградата заработена на 26 јули 2015 година 20:33 часот
Award earned on 26th July 2015 08:33 PM
За одличното лидерство за вашиот тим и состав, ти е доделен овој медал!
Наградата заработена на 26 јули 2015 година 20:33 часот
Award earned on 26th July 2015 08:19 PM
Браво, вие сте регистриран корисник веќе 10 години!
Наградата заработена на 26 јули 2015 година 20:19 часот
Award earned on 26th July 2015 11:44 AM
Ви благодариме за вашата активност - заслужувате награда!
Наградата е заработена на 26 јули 2015 година, 11:44 часот
Award earned on 26th July 2015 11:32 AM
Дониравте над 100 фунти за [APG] финансирање! Ви благодариме за донацијата - заслужувате награда!
Наградата е заработена на 26 јули 2015 година, 11:32 часот

DMCA.com Protection Status

https://apg-clan.org tested by Norton Internet Security https://apg-clan.org tested by McAfee Internet Security

Flag Counter