Përmbajtja e skedës
Më shumë Aktivitet
Rreth RoboCop

Informata themelore

Data e lindjes
27 tetor 1985 (35)
Rreth RoboCop
Kombësia:
Skocia
Biografia:
Skocia Përgjithmonë
Vendndodhja:
Dundee, Skoci
Interesat:
Shkenca
Profesioni:
Punëtor Klerik
Emri i vërtetë:
Ryan
Gjinia:
Mashkull
Lloji i lojtarit:
Lojtar retro
ID e STEAM:
STEAM_0: 0: 9822876
ID e Nintendo:
SW-0325-1116-6142
Llogaria e ID EA:
Hunter85-MB
Kanali Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCv5_6xvzEMkFr82uf63dSHQ
ID e Rockstar Social Club:
robocop495
Dhuruar (£ GBP):
10.000

Nënshkrim[APG] Udhëheqësi i Klanit - [email protected]

Statistikat


Gjithsej Postime
Gjithsej Postime
1,792
Postimet në ditë
0.25
Postimi i fundit
Lëshohet përditësimi i Team Fortress 2 23 tetor 2021 12:33 paradite
Informacion i pergjithshem
Aktiviteti i fundit
23 tetor 2021 10:45 pasdite
Data e Bashkimit
11 nëntor 2001
Referime
26
Faqja Kryesore
https://www.lycos.co.uk/

19 Miqtë

 1. -X- -X- is offline

  [APG] VIP

  -X-
 2. alexavil alexavil is offline

  [APG] Moderatori global

  alexavil
 3. Balmax Balmax is offline

  [APG] VIP

  Balmax
 4. mjegull blu bluefog is offline

  [APG] VIP

  bluefog
 5. DarkDragonDSTR DarkDragonDSTR is offline

  [APG] VIP

  DarkDragonDSTR
 6. DigItJim DigItJim is offline

  [APG] Themeluesi

  DigItJim
 7. djdon djdon is offline

  [APG] VIP

  djdon
 8. emmz emmz is offline

  -

  emmz
 9. Emnu Emnu is offline

  [APG] VIP

  Emnu
 10. FemPyro FemPyro is offline

  -

  FemPyro
 11. Gjen2142 Gene2142 is offline

  [APG] Anëtar

  Gene2142
 12. Haavex Haavex is offline

  [APG] VIP

  Haavex
Duke treguar Miqtë 1 te 1219
Faqe 12 12 E funditLast
Faqe 154 1231151 ... E funditLast

Shkarkimet e RoboCop

  Emri i skedarit Shkarkimet totale Vlerësimi Skedaret Ngarkuar Përditësuar së Fundmi
Paketa Darth Vader
Darth Vade më i mirë ...
1 0 1 17 shtator 2021, 01:13 paradite 17 shtator 2021, 01:13 paradite
E-11 i Ashures
E-11 RIMAKE
** ...
0 0 1 17 shtator 2021, 01:09 paradite 17 shtator 2021, 01:09 paradite
Pistoletë HD DL44 Heavy Blaster 1.0
nga AshuraDX

...
0 0 1 17 shtator 2021, 01:00 paradite 17 shtator 2021, 01:00 paradite
Admirali i Madh Thrawn
Kështu që jam i sigurt që ti ...
0 0 1 17 shtator 2021, 12:36 paradite 17 shtator 2021, 12:37 paradite
Renderer i zgjeruar i OpenGL dhe D3D9
Lajmet e fundit
Ver ...
2 0 4 18 gusht 2021, 02:22 pasdite 18 gusht 2021, 02:22 pasdite
Përditëso WinBSPC 1.4 Kingpin
WinBSPC 1.4 Kin ...
3 0 1 10 korrik 2021, 02:07 pasdite 10 korrik 2021, 02:07 pasdite
Croft Manor: Tidied (TR2 dhe TR3)
Croft Manor: Ti ...
1 0 1 27 maj 2021, 05:24 pasdite 27 maj 2021, 05:24 pasdite
Fiks 640hud5 Sprite
Me kërkesë ...
7 0 1 21 shkurt 2021, 09:52 pasdite 21 shkurt 2021, 09:52 pasdite
Emrat e armëve HUD V3
Kam vënë re se ...
7 0 1 21 shkurt 2021, 09:50 pasdite 21 shkurt 2021, 09:50 pasdite
TFC Flipside
FLIP SiDe është ...
4 0 1 6 shkurt 2021, 08:11 pasdite 6 shkurt 2021, 08:11 pasdite
UT99 Patch v469a (Win32/Linux)
## Turne Unreal ...
18 0 2 23 Nëntor 2020, 11:21 pasdite 23 Nëntor 2020, 11:21 pasdite
de_mirage_csgo.7z
Kjo është një direkt ...
9 0 1 24 tetor 2020, 10:55 pasdite 24 tetor 2020, 10:56 pasdite
RconMaxMW v1.5.2.0
Thirrja e Dut ...
16 0 1 22 shtator 2020, 05:23 pasdite 22 shtator 2020, 05:24 pasdite
Patch i Sigurisë CoD4 v1.8
COD4 - Thirrja e ...
8 0 1 22 shtator 2020, 05:22 pasdite 22 shtator 2020, 05:22 pasdite
CoD Rcon Tool v13
Vegla e fundit Rcon ...
90 0 1 26 korrik 2020, 09:59 pasdite 26 korrik 2020, 09:59 pasdite
UZ Creation Organizer v1.03
Organizata e Krijimit UZ ...
10 0 1 12 maj 2020, 11:14 pasdite 12 maj 2020, 11:14 pasdite
[CS/CZ] Menyja përfundimtare YaPB
================ ...
26 0 1 24 mars 2020, 11:17 paradite 24 mars 2020, 11:17 paradite
[AMXX] HackDetector Lite
Postuar nga: Lev
...
85 0 1 18 mars 2020, 06:39 pasdite 18 mars 2020, 06:41 pasdite
UT2004 Cache Extractor v2.1.0
Cache UT Ex ...
24 0 1 6 shkurt 2020, 11:41 pasdite 6 shkurt 2020, 11:41 pasdite
Paronicon 2 v0.4 beta
Paronicon 2 është ...
22 0 1 19 janar 2020, 06:41 pasdite 19 janar 2020, 06:50 pasdite

Faqe 154 1231151 ... E funditLast
Informacioni mbi aktivitetin
 • Pikët totale:
 • 4208.4
 • Niveli i aktivitetit:
 • 20
 • Në nivelin tjetër:
 • 207.6
 • Përqindja në nivel:
 • 55.74% Arritur
 • Aktivitet i perditshem:
 • 0 / 3.11 (0%)
 • Aktivitet javor:
 • 21.7 / 21.8 (99.54%)
 • Veprimtaria mujore:
 • 83.4 / 96.54 (86.39%)
Pikat
 • Pikat për bashkëngjitje:
 • -6025
 • Pikat për postimet:
 • 134
 • Pikët për postimet (temat e tyre):
 • 13
 • Pikat për temat:
 • 8705
 • Pikët për Vlerësimet e Temave Jepen:
 • 6
 • Pikët për Vlerësimet e Temave të Marra:
 • 15.5
 • Pikat për mesazhet e vizitorëve (të dhëna):
 • 1
 • Pikat për mesazhet e vizitorëve (të marra):
 • 0
 • Pikat për sondazhet e postuara:
 • 45
 • Pikat për Votat e Sondazheve:
 • 18
 • Pikat për miqtë e konfirmuar:
 • 100
 • Pikat për reputacion (të dhëna):
 • 0
 • Pikët për reputacion (të marra):
 • 0
 • Pikat për pikat e shkeljes (të dhëna):
 • 0
 • Pikat për Pikat e Shkeljes (të Marra):
 • 0
 • Pikat për referime:
 • 300
 • Pikët për ditët e regjistruara:
 • 726.90000000002
 • Pikët për Thirrjet:
 • 0
 • Pikat për përmendjet e dhëna:
 • 0
 • Pikët për përmendjet e marra:
 • 0
 • Pikët për etiketat e dhëna:
 • 0
 • Pikët për etiketat e marra:
 • 0
 • Pikat për profilin e përfunduar:
 • 5
 • Pikët për Konkurset e Fituara:
 • 0
 • Pikët për pëlqimet e dhëna:
 • 104
 • Pikët për pëlqimet e marra:
 • 32
 • Pikët për ftesat e regjistruara:
 • 3
9 Çmime
Award earned on 13th May 2017 01:56 PM
Për të gjitha vitet tuaja të gjata të përpjekjeve fisnike dhe të palodhshme, ju shpërbleheni me këtë medalje!
Çmimi i fituar më 13 maj 2017 01:56 PM
Award earned on 13th May 2017 01:54 PM
Kjo është për punën tuaj të palodhur për zbulimin dhe zbulimin e hakerave të lojtarëve që janë të ndaluar në serverët tanë.
Çmimi i fituar më 13 maj 2017 01:54 PM
Award earned on 7th June 2015 05:38 PM
Për shpikjet tuaja të mahnitshme të programit, ju jepet kjo medalje!
Çmimi i fituar më 7 qershor 2015 05:38 PM
Award earned on 26th July 2015 08:33 PM
Për mbajtjen e faqes sonë të internetit të sigurt, fikse dhe të organizuar, ju jepet kjo medalje!
Çmimi i fituar më 26 korrik 2015 08:33 pasdite
Award earned on 26th July 2015 08:33 PM
Për përpjekjet tuaja të mëdha në udhëheqje dhe administrator, juve ju jepet kjo medalje.
Çmimi i fituar më 26 korrik 2015 08:33 pasdite
Award earned on 26th July 2015 08:33 PM
Për udhëheqjen tuaj të madhe për Ekipin dhe Skuadrën tuaj, ju jepet kjo medalje!
Çmimi i fituar më 26 korrik 2015 08:33 pasdite
Award earned on 26th July 2015 08:19 PM
Bravo, ju keni qenë një përdorues i regjistruar për 10 vjet!
Çmimi i fituar më 26 korrik 2015 08:19 pasdite
Award earned on 26th July 2015 11:44 AM
Faleminderit për aktivitetin tuaj - ju meritoni një çmim!
Çmimi i fituar më 26 korrik 2015 11:44 paradite
Award earned on 26th July 2015 11:32 AM
Ju dhuruat mbi 100 £ për financime [APG]! Faleminderit për donacionin tuaj - ju meritoni një çmim!
Çmimi i fituar më 26 korrik 2015 11:32 paradite

DMCA.com Protection Status

https://apg-clan.org tested by Norton Internet Security https://apg-clan.org tested by McAfee Internet Security

Flag Counter