Содржина на јазичиња
Нема повеќе резултати
About rosa

Основни информации

About rosa
Biography:
Playcasinos.ca provides Canadian players with trustworthy and reliable reviews of online casinos as well as online slots games. Every day, our site updates with Canadian casino reviews and slot reviews, keep what you win games, real-money games, industry news, and more. We aren't afraid to speak out and we will let you know where we stand. If we love a particular casino, we will tell you. And if we don't like it, we'll tell the world.
Пол:
Not Applicable
Тип на гејмер:
Обичен гејмер
STEAM ID:
STEAM_0:0:XXXXXX

Статистика


Вкупно објави
Вкупно објави
6
Објави на ден
0.38
Последен пост
Јас сум нов овде 30th July 2022 10:12 часот
Генерални информации
Последна активност
30th July 2022 10:12 часот
Датум на зачленување
28th July 2022
Упати
0
Почетна страница
https://playcasinoscanada.com/

rosa's Downloads

  Име на датотека Вкупно преземања Rating Датотеки Поставено Последно ажурирано
Информации за активност
 • Вкупни поени:
 • 43.6
 • Ниво на активност:
 • 2
 • До следно ниво:
 • 36.4
 • Процент на ниво:
 • 39.33% Achieved
 • Дневна активност:
 • 0 / 4.57 (0%)
 • Неделна активност:
 • 0.6 / 32.02 (1.87%)
 • Месечна активност:
 • 1.3 / 141.8 (0.92%)
Поени
 • Поени за прилог:
 • 0
 • Поени за објавите:
 • 12
 • Поени за објавувања (сопствени теми):
 • 0
 • Поени за теми:
 • 0
 • Поени за оцените на темата дадени:
 • 0
 • Поени за добиени оценки за теми:
 • 0
 • Поени за пораки за посетители (дадени):
 • 0
 • Поени за пораки за посетители (примени):
 • 0
 • Поени за објавени анкети:
 • 0
 • Поени за гласачките гласови:
 • 0
 • Поени за потврдени пријатели:
 • 0
 • Поени за углед (дадени):
 • 0
 • Поени за углед (примени):
 • 0
 • Поени за точки на прекршување (дадени):
 • 0
 • Поени за поени за прекршување (примени):
 • 0
 • Поени за упати:
 • 0
 • Поени за регистрирани денови:
 • 1.6
 • Поени за извици:
 • 0
 • Поени за споменување дадени:
 • 0
 • Поени за примени спомени:
 • 0
 • Поени за дадени ознаки:
 • 0
 • Поени за примени ознаки:
 • 0
 • Поени за завршен профил:
 • 0
 • Поени за освоени натпревари:
 • 0
 • Поени за допаѓања дадени:
 • 0
 • Поени за примени допаѓања:
 • 5
 • Поени за регистрирани покани:
 • 0
0 награди
DMCA.com Protection Status

https://apg-clan.org tested by Norton Internet Security https://apg-clan.org tested by McAfee Internet Security

Flag Counter