Медали за активност
Медали доделени на активни членови.
Ви благодариме за вашата активност - заслужувате награда!
1 луѓе ја освоија оваа Награда
Ви благодариме за вашата активност - заслужувате награда!
2 луѓе ја освоија оваа Награда
Ви благодариме за вашата активност - заслужувате награда!
3 луѓе ја освоија оваа Награда
За сите ваши долги години благородни и напорни напори, вие го добивате овој медал!
3 луѓе ја освоија оваа Награда

Полиција против измами
Ова е за вашата напорна работа за откривање и забележување на хакери на играчи кои се забранети на нашите сервери.
Ова е за вашата напорна работа за откривање и забележување на хакери на играчи кои се забранети на нашите сервери.
5 луѓе ја освоија оваа Награда

Медал за кодирање
Ова е медал за корисник кој програмирал додаток или алатка за вредни сервери за игри за да помогне во одржувањето на нашите сервери под регулација.
За вашите неверојатни програмски пронајдоци, ви се доделува овој медал!
3 луѓе ја освоија оваа Награда

Медали за донатор
Медали за донатори.
Дониравте под 10 фунти за [APG] финансирање! Ви благодариме за донацијата - заслужувате награда!
5 луѓе ја освоија оваа Награда
Дониравте над 10 фунти за финансирање на [APG]! Ви благодариме за донацијата - заслужувате награда!
4 луѓе ја освоија оваа Награда
Дониравте над 100 фунти за [APG] финансирање! Ви благодариме за донацијата - заслужувате награда!
3 луѓе ја освоија оваа Награда

Медали за регистрација
Ова се медали за корисници кои биле регистрирани долгорочно.
Браво, вие сте регистриран корисник една година!
Браво, вие сте регистриран корисник веќе 5 години!
Браво, вие сте регистриран корисник веќе 10 години!
1 луѓе ја освоија оваа Награда

Раководство на тимот/тимот
За одличното лидерство за вашиот тим и состав, ти е доделен овој медал!
За одличното лидерство за вашиот тим и состав, ти е доделен овој медал!
6 people ја освоија оваа Награда

Водач на кланот Мод
Ова е медал за член на кланот кој бил предност за одреден GameMod.
За вашите големи напори во лидерството и администраторот, со ова го добивате овој медал.
8 people ја освоија оваа Награда

Уметнички дизајнер/медал за мапирање
Ова е награда за медал за член на кланот за уметничките дела и вештините за мапирање.
За вашите неверојатни креации и добро дизајнирани вештини за мапирање, ви е доделен овој медал!
1 луѓе ја освоија оваа Награда
Вашите уметнички дела и дизајни се убави како слика што ја добивате оваа награда!

Медал за веб -администратор
Ова е медал за помагање на веб -страница на клан за безбедносни закани и поправање или пријавување грешки.
За одржување на нашата веб -страница безбедна, фиксна и организирана, ви се доделува овој медал!
5 луѓе ја освоија оваа Награда

DMCA.com Protection Status

https://apg-clan.org tested by Norton Internet Security https://apg-clan.org tested by McAfee Internet Security

Flag Counter