Medaljet e aktivitetit
Medalje të dhëna për anëtarët aktivë.
Faleminderit për aktivitetin tuaj - ju meritoni një çmim!
1 persona e kanë fituar këtë Çmim
Faleminderit për aktivitetin tuaj - ju meritoni një çmim!
2 persona e kanë fituar këtë Çmim
Faleminderit për aktivitetin tuaj - ju meritoni një çmim!
3 persona e kanë fituar këtë Çmim
Për të gjitha vitet tuaja të gjata të përpjekjeve fisnike dhe të palodhshme, ju shpërbleheni me këtë medalje!
3 persona e kanë fituar këtë Çmim

Policia kundër mashtrimit
Kjo është për punën tuaj të palodhur për zbulimin dhe zbulimin e hakerave të lojtarëve që janë të ndaluar në serverët tanë.
Kjo është për punën tuaj të palodhur për zbulimin dhe zbulimin e hakerave të lojtarëve që janë të ndaluar në serverët tanë.
5 persona e kanë fituar këtë Çmim

Medalja e koduesit
Kjo është një medalje për një përdorues që programoi një shtojcë ose mjet të vlefshëm të serverit të lojës për të ndihmuar në mbajtjen e rregulluar të serverëve tanë.
Për shpikjet tuaja të mahnitshme të programit, ju jepet kjo medalje!
3 persona e kanë fituar këtë Çmim

Medalje donatorësh
Medalje për donatorët.
Ju dhuruat nën 10 £ për financime [APG]! Faleminderit për donacionin tuaj - ju meritoni një çmim!
5 persona e kanë fituar këtë Çmim
Ju dhuruat mbi 10 £ për financime [APG]! Faleminderit për donacionin tuaj - ju meritoni një çmim!
4 persona e kanë fituar këtë Çmim
Ju dhuruat mbi 100 £ për financime [APG]! Faleminderit për donacionin tuaj - ju meritoni një çmim!
3 persona e kanë fituar këtë Çmim

Medaljet e regjistrimit
Këto janë medalje për përdoruesit që janë regjistruar për një kohë të gjatë.
Bravo, ju keni qenë një përdorues i regjistruar për një vit!
Bravo, ju keni qenë një përdorues i regjistruar për 5 vjet!
Bravo, ju keni qenë një përdorues i regjistruar për 10 vjet!
1 persona e kanë fituar këtë Çmim

Skuadra/Udhëheqja e Ekipit
Për udhëheqjen tuaj të madhe për Ekipin dhe Skuadrën tuaj, ju jepet kjo medalje!
Për udhëheqjen tuaj të madhe për Ekipin dhe Skuadrën tuaj, ju jepet kjo medalje!
6 people e kanë fituar këtë Çmim

Udhëheqësi i Klanit Mod
Ky është një Medalje për një Anëtar të Klanit i cili ka qenë një pasuri për një GameMod të veçantë.
Për përpjekjet tuaja të mëdha në udhëheqje dhe administrator, juve ju jepet kjo medalje.
8 people e kanë fituar këtë Çmim

Dizajneri i Artit/Medalja e Hartimit
Ky është një çmim medalje për një anëtar të klanit për aftësitë e tij të artit dhe hartës.
Për krijimet tuaja të mahnitshme dhe aftësitë e hartuara mirë, ju jepet kjo medalje!
1 persona e kanë fituar këtë Çmim
Veprat e artit dhe modelet tuaja janë shumë të bukura si një fotografi që ju merrni këtë çmim!

Medalje për Webmaster
Ky është një medalje për të ndihmuar një faqe në internet klani mbi kërcënimet e sigurisë dhe rregullimin ose raportimin e defekteve.
Për mbajtjen e faqes sonë të internetit të sigurt, fikse dhe të organizuar, ju jepet kjo medalje!
5 persona e kanë fituar këtë Çmim

Veprimtaria Veprimet

DMCA.com Protection Status

https://apg-clan.org tested by Norton Internet Security https://apg-clan.org tested by McAfee Internet Security

Flag Counter